NÆSBY IDRÆTS FORENING

Nyheder

Begivenheder
PRIVATLIVSPOLITIK


   

  NÆSBY IF BADMINTON

   

  Bliv en del af et hold, og oplev glæden ved at være aktiv sammen med andre i en klub med fokus på spil, udvikling og trivsel. 

   

  _________________

   

  ER DU VORES NYE UNGDOMSTRÆNER?

   

  Er du allerede en erfaren badmintontræner for et eller flere ungdomshold, og drømmer du om at gå skridtet videre, er muligheden HER.

   

  Fra den kommende sæson 24/25 tilbyder Næsby IF Badminton en stilling som Cheftræner. I samarbejde med det øvrige ungdomstræner-team, der består af ialt 4 trænere, får du ansvaret for at lede, koordinere og sammensætte træningen for vores ungdomshold. Desuden er det vores tanke, at du på sigt skal indgå i træningen af vores seniorer på vores Danmarksserie-træning, så der skabes sammenhæng imellem ungdom og seniorer. 

   

  Som Cheftræner kan du, i samarbejde med trænerteamet, afprøve din egne trænerteknikker. Via daglig sparring med vores 2 erfarende trænere vil du kunne udvikle dig yderligere og du bliver selv en del af ungdomstræner-teamet, hvor vores ungdomshold træner mandag, onsdag og fredag. Derudover har vi MiniTon om lørdagen, som kører separat.

   

  Er du frisk på nye udfordringer? Så kontakt Lars-Erik på tlf. 61791199 eller mail nifb-forperson@outlook.dk og hør om dine muligheder. 

   

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  _________________

   

  FIND HURTIGT DET, DU SØGER: 

   ________________

   

  BLIV EN DEL AF ET HOLD HOS NÆSBY IF BADMINTON

   

  Oplev glæden ved at være aktiv sammen med andre: Bliv en del af et hold hos os. Der sker nemlig noget, når vi bevæger os og er sammen med andre. Humøret stiger og stressen falder. Vi får mere overskud - både til os selv og dem omkring os. Holdtræningen gør, at vi i højere grad holder ved og kommer afsted, når der er andre, som venter dig.

   

  BLANDT DE FEM STØRSTE KLUBBER PÅ FYN

  Hos Næsby IF Badminton er vi ca. 250 medlemmer og er blandt de fem største badmintonklubber på Fyn. Hos os er der plads til alle: Vi er en bredde-klub, der også har plads til eliten, og som lægger stor vægt på det sociale fællesskab.

   

  I seniorafdelingen har vi 2 turneringshold, hvoraf det øverst rangerende spiller i Kredsserien. Herudover har vi 1-2 turneringshold i veteranrækken.

   

  På ungdomssiden stiller vi med ca. 2-4 turneringshold.

  Samtidig er vi en klub med en aktiv stævnedeltagelse - ikke mindst blandt ungdommen.

   

  Vi lægger stor vægt på, at der på alle træninger er veluddannede og engagerede trænere, for herigennem at sikre det største udbytte for de enkelte spillere.

   

  Lad os mødes i Næsby IF Badminton, det er rigtig sjovt.


   

       

    

   .